Az időpazarlás 12 módja

Ez a fránya Facebook, meg Insta, meg pont akkor hív ez és az és akkor jön egy e-mail, ími megzavar és sorolhatnánk az okokat arra, hogy mi minden gátolja azt, hogy terv szerint haladjunk a napunkkal és okosan osszuk be az időt.

No és bár megnyugtató ráfogni erre és arra, hogy ezért nem működik és azért nem haladunk, na és még igazság is van benne, hiszen tényleg pont akkor jön az a hívás és az a levél, de igenis kutya kötelességünk odafigyelni arra, hogy kizárjuk a zavaró akadályokat, vagy jól kezeljük őket.

Ez az ábra szépen bemutatja, hogy milyen problémáink lehetnek és mit kellene másképp csinálnunk.

Mindegyik pont igencsak hasznos és kihagyhatatlan, éppen ezért foglalkozunk a Siker Klubban mindegyikkel. Igen, mindegyikkel, hiszen mindegyiknél meg kell tanulni, hogy hogyan oldjuk meg, hogyan csináljuk másképp, mi legyen a sorrend, miért stb.
Mert különben a fejünkre nőnek a feladatok és problémákká, gondokká sokasodnak és megőrülünk tőlük. Ahelyett, hogy élveznénk az életet.
igaz?
Persze ez nem azt jelenti, hogy akkor összecsaphatjuk a kezünket, és minden elintézve, sőt meg kell tanulnunk rendszerezettebben élni és fegyelmezettebben, mindennek ez az alapja. De megéri, hiszen nem mindegy, hogy kimerülünk, megőrülünk a sok tehertől vagy élvezzük is a napunkat és úgy összességében az életünket.

Ábra forrás: formakontroll/sportkontroll

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük